gallery/füstölt paraszt kolbász

Céginformáció:

Cégnév:       

HUN HÚS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

 

Székhely:     

2800 Tatabánya, Kőrösi Csoma S. tér 6. fsz. 2.

 

Húsüzem:     

6078 Jakabszállás, II. körzet tanya 18. B.

 

Ügyintézés:

8000 Székesfehérvár, Gyetvai u. 4.

 

Adószám:      25017508-2-11
                     HU 25017508
Cégjegyzék:  11-09-023739
FELIR:           AA5684014
NÉBIH:           HU 1323 EK

Cégünk 2014-ben alakult, másodlagos feldolgozáson alapuló saját integrációból származó húsipari termékek forgalmazására. 2015 második felében cégünk úgy döntött, hogy a forgalmazáson túl a saját előállítású termékeinkre helyezzük a hangsúlyt. Célunk megvalósításához, pénzügyi befektető bevonásával megvásárlásra került egy 1998-ban épült jakabszállási vágóhíd és húsfeldolgozó üzem, melynek teljes körű, az EU-s előírásoknak megfelelő felújítása 2017 év végén fejeződött be. Engedélyszámunk: HU 1323 EK. Közösségi adószám: HU 25017508, cégjegyzékszám: 11-09-023739.


A felújítás során a teljes technológia is modernizálásra kerül, melynek eredményeképpen jelenleg
 napi 5 tonna darabolt tőkehús
 napi 2 tonna zsír
 napi 2 tonna füstöltáru (kolbász, szalámi, szalonnák, stb.)
előállítási kapacitással rendelkezünk.


Üzemünkben a legmagasabb higiéniai körülmények között, minőségi kézműves, magyaros íz világú,
házi jellegű töltelék és füstölt termékeket állítunk elő válogatott hazai alapanyagokból (szarvasmarha,
sertés).


A HUN HÚS termékei kiváló magyar sertéshúsból, hagyományos eljárással (száraz sózású pácolás,hideg füstölés, 2-3 hetes érlelés), adalékmentesen, magyar fűszerpaprika és fokhagyma, valamint parajdi kősó felhasználásával készülnek. Az általunk feldolgozott sertéshúsok kizárólag minősítéssel rendelkező szállítóinktól kerülnek beszerzésre, a feldolgozás teljes munkafolyamata során a nemzetközi HACCP élelmiszeripari minőségbiztosítási rendszert alkalmazzuk. Mindez, valamint dolgozóink és a vezetőség szakértelme és elkötelezettsége garantálja, hogy üzemünkből kizárólag csak magas minőségű,élelmiszerfogyasztás szempontjából teljesen biztonságos termékek kerülhessenek fogyasztóink asztalára.


A HUN HÚS Kft. stratégiája a kiváló termékeken, az elérhető árakon és a gyors, pontos, megbízható kiszállításon alapul, miközben nem csak a fogyasztók elégedettségét célozza meg, de fenntartja a tulajdonosok, a munkatársak, a társadalom és a környezet érdekeinek egyensúlyát is.
Kiemelt célunk, hogy termékeink egyre szélesebb fogyasztói körben váljanak ismertté és kedvelté, miközben megőrizzük termékeink egyediségét, házias jellegét és íz világát. Termékeinkkel Magyarországon és külföldön egyaránt erősíteni kívánjuk a minőségi húsipari termékek elismertségét, piacát.